Božični december v četi

Na vrsto za mesečno poročilo dogajanja so prišle Žabe. Bilo je praznično, zopet smo se srečali s stegom, videli smo se še med počitnicami! :)

6. 12. 2014 smo imeli skupno srečanje v župnišču v Ribnici, kjer smo ponavljali Morsejevo abecedo in življenje Bi-Pi-ja.Tekmovali smo po skupinah, kdor več zna. Zmagovalna skupina je za nagrado dobila mini NUTELLE! :)

13. 12. 2014 smo imeli vodovo srečanje, na katerem smo morali napisati vabilo na božičnico v svoji Morsejevi abecedi, ki smo si jo izmislili sami.

20. 12. 2014 smo imeli cel steg sprejem Lučke miru iz Betlehema. Prihod LMB-ja so pripravili naši klanovci. Pripravili so nam filmček, ki so ga posneli sami. Posnetek je prikazoval kako je treba pomagati drugim ljudem. Poslanica Luči miru iz Betlehema je bila: 

»Hvala, Prijatelj.
Dobil sem Tvoj dar.
Prižgal si ga v Betlehemu
in poskrbel,
da je prišel do mene.
Sprašujem se, zakaj sem ga dobil.«
 
»Dobil si priložnost.
Bodi odgovoren in pusti svoj pečat.
Poskusi.
Koliko ti je mar?«

GESLO:
Za Tvoj dar mi je ____ mar


27. 12. 2014 smo četa imeli božičnico (jeeeeejjjj :)) Za božičnico smo morali biti oblečeni v modro-belo kombinacijo, saj je bila tema Frozen (Ledeno kraljestvo). Na začetku božičnice smo najprej pripravljali stvari: kuhali čaj, naredili okraske za na rutko, okrasili prostor. Nato smo se igrali igro Mihec in Franček. Za igrico smo se razdelili v skupine za pevski dvoboj. Ta igra nam je bila zelo všeč, čeprav smo naslednji dan bili skoraj brez glasu, saj smo tako kričali. Ko smo končali z igro smo se pripravili na ogled filma Frozen. Poleg filma smo jedli piškote in kokice :) Za konec pa so nam naši klanovci pripravili ˝skeč˝ iz filma.

Vod Žabe

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.