November ali gruden 2014

Naša spletna stran je nekaj časa mirovala - pa ne zaradi zimskega spanja ampak zaradi tehničnih težav :) Seveda pa to ne pomeni, da nismo bile Suhe rib'ce v pogonu tudi čez zimo. Nekaj o dogajanju v četi so pridno zapisale Gamsinje.

V soboto, 6. 11. 2014 smo zbirali pred komunalo v Goriči vasi star papir. Akcija je potekala od 9.00 - 14.00, gamsinje smo ga pomagale od 13.00 -14.00. Imeli smo se lepo, le da je bilo malo hladno.

14. 11. 2014 smo se zbirali po vodih na domovih naših podvodnic/podvodnikov. Zbrali smo se in zmolili, potem pa ponovili kaj pomenijo pozdravi, ponovili smo našitke na krojih in barve na rutki, kaj pomenijo okrajšave za skupnost vodnikov ... Imeli smo se zelo lepo, bilo je veliko druženja in bilo je super :)

20. 11. 2014 smo se zbrali ob 15.00 pred križem v Ribnici. Zmolili smo in se igrali igro električni tok. Še prej pa smo dobili vsak po nekaj kostanjev, ki smo jih prerezali, Marko pa jih je dal peči. Medtem nam je Agara zastavila nekaj vprašanj o prejšnjem vodovem srečanju. Na koncu smo kostanj pojedli, zložili šotorke in odšli domov. Bilo je res fajn.


V soboto 29. 11. 2014 smo imeli srečanje malo drugače, imeli smo stegovo srečanje. Zbrali smo se ob 9.00 v Dolenji vasi pred župniščem, saj smo izdelovali venčke. Potrebovali smo 4 sveče in okraske po željah. To srečanje je bilo super in vsi smo se zabavali. Naslednji dan v nedeljo pa je bila skavtska maša ob 10.00, kjer smo blagoslovili venčke in jih po maši lahko vzeli domov.

To se je dogajalo ta mesec, bilo je kar nekaj srečanj in vsa so bila zelo zabavna.


 Vod Gamsinj

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.